Jussi Saramo 2 % ihmisistä omistaa yli puolet kaikesta. Me muut tarvitsemme Vasemmistoa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ääriajattelu

Lisää ääriaineksia Kaldoaiviin - Ulinaa natsimarssista

Pelataan nopea idioottibingo, jos suomalaisena kädessäsi on itsenäisyyspäivänä jokin muu lippu kuin Suomen lippu - Huuda bingo. Kansallissosialismin vastakohta ei ole kommunismi, vaan kansainvälinen markkinatalous. Jotkut kuitenkin näkivät hyväksi ideaksi mennä vastustamaan natseja sosialismi-banderollien kanssa[1]. Suomeen eivät kuulu kansallissosialistit, eivätkä sosialistit. Päinvastoin molempia on yritetty pitää pois tykein ja pystykorvin. Ketään ei siis pitäisi kiinnostaa kumman sosialismi on parempaa.

Sananvapaus vuonna 2018: Helsingin Kirjamessut kumartaa ääriaktivistia?

Pienkustantamo Kiuas kustannus tiedotti tänään Facebook-sivullaan, että sen osallistuminen Helsingin Kirjamessuille on peruttu järjestäjien toimesta. Kipinä tällaiseen päätökseen on lähtöisin äärivasemmistolaisen aktivistin Veikka Lahtisen Facebook-päivityksestä, jossa tämä yrittää linkittää kustantamon kirjailijan ja kustannustoimittaja Timo Hännikäisen uusnatseihin, fasismiin ja rasismiin. Lahtisen mukaan Hännikäisen ajattelu ”uhkaa” muita messuille osallistujia.

Lainaus Kiuas Kustannuksen tiedotteesta:

Aivopesua vai mustaa magiaa? - Ulinaa sananvapaudesta.

“Äärioikeisto järjestää Helsingissä ”etnonationalistisen konferenssin”, jossa julistetaan valkoista ylivaltaa - Poliisi pitää vastareaktiota todennäköisenä” - Tervehti Iltasanomien artikkeli aiemmin viikolla. Ensimmäinen rehellinen ajatus aiheesta oli, että hyvä homma, saadaanpa ainakin kaikki poliittisen diskurssin avohoitopotilaat yhteen kasaan häiritsemästä muita. Tietenkin heti perään tuli järki ja tajunta siitä millainen väkivallan riski tapahtumassa on kun kaikki hevosenkengän ääriradikaalit ovat samassa paikassa.

 

Kalastaja Pentti Linkola!

Kalastaja Pentti Linkola on saanut ääriajattelijana ihmeen paljon mediahuomiota Suomessa ilmeisesti osaltaan arvovaltaisten vanhempien (Linkolan isä oli Helsingin yliopiston rehtori) vuoksi. Joskus en ymmärtänyt hänen katkeroituneelta vaikuttavaa tilitystä yhdistettynä masokistiseen elämäntyyliin, mutta sittemmin tajusin että on parempi ja ehkä jopa yhteiskunnan etu, että näin jyrkät mielipiteet tulevat Linkolan toimesta julki. Itse uskon ihmisarvoon, vaikka hommat maapallolla kiistatta kusevat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä